Lidingö surfcenter

Vi erbjuder dig kurser i vindsurfing

Sedan 2004

Lidingö Surfcenter drivs av medlemmar från Lidingö Windsurfing club sedan 2004. Klubben har funnits på Fågelöudde sedan 1979.

De första medlemmarna hyste in sig i de gamla trähusen på östra sidan. Aktiva perioder har varit under 80-talet med många vindsurfingregattor och tävlingar på Askrikefjärden. På mitten och senare delen av 90-talet av en ny generation vindsurfare som flyttade upp till gamla badvaktarhuset i skogen på västra sidan av Fågelöudde.

Dagens medlemmar har 2st containrar på östsidan. Där kan man förvara sin utrustning om man har behov av det och där har vi även vår skolutrustning. Vi är blandade av ungdomar och vuxna, killar och tjejer. Verksamheten är i samråd med Lidingö kommun där vi också åtagit oss att erbjuda Lidingöbor och allmänhet möjligheten att prova på sporten.

Är du intresserad av att bli medlem eller gå en kurs, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig att komma igång med en fantastiskt rolig sport som inte bara är naturnära, utan också ger dig mycket bra motion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s